Preus i funcionament

Serveis de Dietista-Nutricionista a Premià, Vilassar, Cabrera, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Arenys, Canet de Mar, Argentona, Granollers i Barcelona.

Consulta Privada

Primera visita: 50€.

Següents visites: 40€

Altres Serveis

Clica per : Tarifes dietes online , Dietista a domicili i Food personal shopper


COM FUNCIONA LA CONSULTA PRIVADA?

PRIMERA VISITA (50min-1hora)

Estudi Antropomètric, mitjançant la mesura de plecs cutanis , perímetres i la tècnica de bioimpedància. Els resultats obtinguts són: Pes, talla i índex de massa corporal, massa lliure de greix, massa magre, massa grassa, greix visceral,  aigua corporal total (expressat en kg i %), massa òssia i estat físic. Taxa de metabolisme basal i despesa energética.

Estudi Nutricional mitjançant la realització d’una enquesta clínica-nutricional on revisarem els hàbits alimentaris mitjançant recordatoris 24h i qüestionaris de freqüència de consum d’aliments, la preparació d’aquests, preferències i hàbits de compra.
Valoració de l’activitat física i de l’estil de vida.

Estudi Clínic amb valoració de patologies i/o trastorns fisiològics, antecedents familiars i farmacologia. Revisió de valors bioquímics mitjançant analítiques recents dels pacients.
Determinació de l’índex de risc cardiovascular segons perímetre de cintura, valors de tensió arterial i nivells de colesterolèmia en sang.

Entrega dels resultats de l’estudi antropomètric i primers consells nutricionals.

SEGONA VISITA (30−35 minuts)

Estudi Antropomètric amb plecs, perímetres i bioimpedància.
Plantejament dels primers objectius a aconseguir.

Prescripció de la pauta d’alimentació, basada exclusivament en aliments convencionals, no es recepten productes ni suplements dietètics. El tractament es basa en el patró alimentari mediterrani i en recomanacions dietètic-nutricionals.
Elaboració d’un menú per una setmana ajustat a les necessitats de cada pacient. Adaptació dels horaris d’ingestes i distribució dels grups d’aliments a l’activitat diària. No s’exclou cap grup d’aliments (excepte si es cau per patologies o al·lèrgies alimentàries)

Entrega de tota la documentació: fitxa del pacient, menú setmanal amb informació nutricional completa ,receptes, llista de la compra recomanada i material audiovisual d’ajuda.

VISITES CONTROL o SEGUIMENT  (durada: 20−25 min)

Estudi Antropomètric amb plecs, perímetres i bioimpedància. Elaboració de gràfics per veure l’evolució durant el procés de dieta.
Consells dietètics personalitzats i/o educació nutricional específica. Utilització de material didàctic-educatiu imprès i audiovisual.
Reajustaments i/o elaboració d’una nova pauta d’alimentació segons les necessitats del pacient i els resultats obtinguts. Resolució de dubtes i recerca de solucions adequades.