Dietista a domicili

El servei de Dietista a domicili està dirigit a aquelles persones que desitgin rebre l’assessorament de La Teva Nutricionista sense moure’s de casa.

Casa-dibujo-hogar

Em desplaço en cada visita amb tot l’equip necessari per mesurar una sèrie de paràmetres com el greix, l’aigua, el metabolisme o la massa muscular que permeten conèixer l’estat actual del pacient i elaborar una dieta personalitzada per a cadascun. En la primera visita es realitza un qüestionari de salut i hàbits dietètics per conèixer l’estil d’alimentació del pacient, mentre que en les visites posteriors es fa un qüestionari de seguiment per comprovar si la dieta s’està duent a terme correctament, i fer les modificacions que siguin necessàries en funció de les necessitats fisiològiques especifiques, de l’activitat física i dels objectius plantejats.

Com funciona?

  • Concertarem una cita mitjançant el formulari de trobaràs a la web o per telèfon.
  • Em desplaçaré al teu domicili per realitzar la visita seguint el mateix procediment que es fa a la consulta privada.
  • Per correu electrònic rebràs en un termini de 2-3 dies la teva pauta d’alimentació, amb un menú per a una setmana, un llistat de productes a comprar, receptes i recomanacions generals tant d’alimentació com de pràctica d’exercici físic.
  • Tindràs l’opció de realitzar les visites de seguiment a domicili o  online mitjançant telèfon o Skype.

Condicions del servei:

  • Necessitaré una analítica el més recent possible per analitzar el teu estat de salut previ a l’inici de la dieta.
  • El pagament es realitzarà en efectiu un cop finalitzada cada visita presencial. No s’admeten targetes de crèdit a causa de les especials característiques del servei.
  • El pagament del servei online o no presencial et realitzarà mitjançant transferencia bancària o Paypal previ a la prestació del servei.
  • Servei per Barcelona ciutat, Premià de Mar/Dalt, Vilassar de Mar/Dalt, Cabrera de Mar, Argentona, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Caldetes, Arenys i Canet de Mar. Altres poblacions properes a les esmentades consultar.
  • Es requereix ser major d’edat per realitzar aquest servei.

PREUS

Primera visita: 95€  (Inclou primera visita a domicili i entrega de la pauta dietètica i resta de documentació per e-mail)

Visites de seguiment a domicili: 50€