Food personal shopper

SupermarketUna compra intel·ligent comença per una bona planificació de la llista de la compra. A més, sembla evident que, seria aquella que ens resultés econòmica a l’hora que nutritiva; però això, a l’hora de la veritat, ens resulta realment complicat.

S’ha demostrat científicament que, en aquelles famílies en les quals el responsable de fer la compra té alguns coneixements bàsics sobre nutrició, es duu a terme un tipus d’alimentació més saludable, equilibrada i completa.

Gràcies a la meva formació com a Nutricionista i Tecnòloga d’Aliments, i la meva experiència en departaments de Qualitat i R+D a la indústria alimentària i en el sector de la restauració ,mitjançant el servei de Food Personal Shoper, t’ensenyaré a saber elaborar un correcte llistat de la compra, tenint en compte els aspectes nutricionals, organolèptics (sabor, olor, color, textura…) i la qualitat dels productes a escollir.

Aprendre a interpretar i entendre correctament l’etiquetatge dels productes és molt important, i gràcies a la Teva Nutricionista et serà fàcil i útil pel teu dia a dia.

Com funciona?supermercado

  • Concertarem una cita en el teu supermercat habitual.
  • Triarem els productes dels diferents grups d’aliments. Llegirem i interpretarem l’etiqueta i valorarem si s’adequa a les teves necessitats. T’ensenyaré a entendre la informació de l’envàs, analitzarem les taules nutricionals i t’explicaré quins són els valors adients de cada un dels components (Hidrats de Carboni, Proteïnes, Greixos saturats i insaturats, sucres, fibra, colesterol, sodi, vitamines i minerals).
  • En cas de que el servei estigui associat a una dieta, serà necessari enviar complementada una enquesta dietètica i d’hàbits alimentaris per poder realizar de manera individualitzada les pautes nutricionals,  que s’entregaran  aquell mateix dia.

Condicions del servei:

  • El pagament es realitzarà en metàl·lic el dia del servei.
  • El servei s’inicia a l’entrada del supermercat i finalitza un cop completada la compra (excepte en cas que el servei inclogui visita a domicili).
  • La durada del servei són màxim 40 minuts. En cas que el servei inclogui visita a domicili el temps s’ampliarà fins a un màxim de 1h i 15 minuts a contar des de l’arribada al domicili.
  • Servei per Barcelona ciutat, Premià de Mar/Dalt, Vilassar de Mar/Dalt, Cabrera de Mar, Argentona, Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Caldetes i Arenys de Mar. Altres poblacions properes a les esmentades consultar.

PREUS

  • Food personal Shopper: 65€
  • Food personal Shopper + Dieta (Pautes Nutricionals): 90€
  • Food personal Shopper + Dietista a domicili (ambdós serveis complets) 150€. (poden realitzar-se el mateix dia o per separat).