Control de pes

bascula-de-bano

Dietes per perdre pes: El sobrepès i l’obesitat és molt més que un problema estètic. Perdre pes és un tema molt seriós que pot afectar a la nostra salut. Per això, devem posar-nos en mans d’un/a dietista-nutricionista professional que t’ensenyarà a canviar d’hàbits per aconseguir els teus objectius.

El tractament es basa en el patró alimentari mediterrani i en recomanacions dietètic-nutricionals dictades per organismes i societats científiques internacionals (evidència científica).

La pauta d’alimentació està basada exclusivament en aliments convencionals, no es prescriuen ni productes, ni suplements dietètics. El meu únic interès és que perdis pes de manera saludable i permanent.

Dietes per guanyar pes: Resulta molt més habitual del que pensa la gent: hi ha moltes persones que volen augmentar de pes perquè no aconsegueixen engreixar per si mateixes. Són pacients que es veuen molt prims i que, tant per salut com per estètica busquen una supervisió per pujar de pes de forma saludable.

Una dieta dissenyada per engreixar ha de ser hipercalòrica (ingerim més calories de les quals utilitzem), variada i equilibrada: sense eliminar cap grup d’aliments i incorporant aquells més densos calòricament però d’alta qualitat nutricional. A més, hem d’incorporar nous hàbits que ens permetin continuar amb el pes desitjat.

PREUS

Primera visita: 50€.

Següents visites: 40 €