Al·lèrgies i Intoleràncies Alimentàries.

Posted on Actualizado enn

La Generalitat de Catalunya ha publicat “La guia breu d’informació alimentària en relació amb els establiments de restauració, els aliments no envasats i els envasats als llocs de venda”.

Un document que ens explica quins productes poden provocar al·lèrgies o intoleràncies i com s’ha d’oferir aquesta informació en establiments de restauració i comerç al detall.

Aquí teniu l’enllaç perquè el pugueu descarregar.

http://www.gencat.cat/salut/acsa/html/ca/dir1307/guia_alimentaria.pdf

Salut!

La Teva Nutricionista.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s